JSport.roJSport.ro

IMG_0019_1024x683CFR Cluj va întâlni, astăzi, pentru a patra oară în acest sezon pe CSMS Iaşi. După întâlnirile din Cupa Ligii şi „dubla” din campionat, ardelenii şi moldovenii se bat acum în cel mai important meci, pentru accederea în semifinalele Cupei României.

Dacă ieşenii ar putea lua ca un bonus calificarea în penultimul act al competiţiei, clujenii sunt obligaţi să ajungă acolo, Cupa fiind, în acest moment, singurul obiectiv tangibil din acest sezon. O eliminare în această seară poate însemna un sezon ratat pentru echipa lui Toni Conceicao, care are şanse mici de a mai prinde play-off-ul chiar şi cu cele şase puncte de la TAS. Fără o calificare în careul de aşi al Cupei şi cu varianta, perfect posibilă, de a juca în play-out, e greu de crezut că şefii CFR-ului vor mai aduce întăriri în această iarnă, teoretic lotul avut la dispoziţie fiind suficient pentru a evita retrogradarea.

Astfel, un eşec cu Iaşiul ar putea pune capăt mizei pentru ardeleni în sezonul rămas, iar din primăvară planurile CFR-ului pot fi îndreptate spre următorul campionat. Din pricina formei sportive, Iaşiul pare favorită în confruntarea din Moldova, însă orgoliul feroviarilor nu este deloc de neglijat, mai ales că în meciurile cu miză importantă din acest sezon Camora şi colegii săi au demonstrat că pot juca un fotbal care să aducă şi rezultate.

Partida dintre CSMS Iaşi şi CFR Cluj va începe la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.