JSport.roJSport.ro
foto: ARA Balears

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Anji Makhackala, disputat marţi seară în cantonamentul din Slovenia. După joc, antrenorul Dan Petrescu a anunţat un nou transfer care are şanse mari să fie realizat de CFR Cluj.

Astfel, în ziua în care feroviarii au anunţat împrumutul lui fundaşului dreapta, Cristi Manea, clujenii aproape s-au înţeles cu mijlocaşul Thierry Moutinho.

În vârstă de 26 de ani, jucătorul care s-a născut în Elveţia, având dublă cetăţenie, poate juca atât ca atacant, cât şi ca mijlocaş stânga sau chiar dreapta, şi a fost coleg cu Emmanuel Culio la Mallorca în sezonul trecut. Contractul său i-a expirat în această vară, iar CFR a pus ochii pe el, cei doi având mari şanse să fie din nou coechipieri. Dacă se va finaliza şi acest transfer, Moutinho ar fi al 13-lea jucător care vine în Gruia în pauza competiţională.

Până acum, cu alb-vişiniii au semnat Marius Coman, Urko Vera, Yasin Hamed, Pelayo Garcia, Alexandru Vlad, Ovidiu Hoban, Paulo Vinicius, Sasa Balic, Jeremy Bokila, Srdjan Luchin, Emmanuel Culio şi Cristian Manea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.