JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va încheia sezonul regulat duminică, feroviarii având meci pe terenul ultimei clasate, Juventus Bucureşti.

Înaintea acestei partide, antrenorul Dan Petrescu are mari bătăi de cap însă, după ce mai mulţi jucători s-au accidentat la antrenamente şi încă sunt incerţi.

Antrenorul clujenilor nu va putea conta pe Arlauskis şi, foarte probabil, pe Vinicius, în timp ce Djokovic va lipsi şi el din cauza unei suspendări.

“Am avut probleme cu accidentările săptămâna asta, cum nu am avut de când sunt eu la Cluj. Sperăm să nu fie nimic grav, dar au fost probleme cu unii jucători, care s-au antrenat până la urmă… Arlauskis e accidentat însă, şi nu va merge cu echipa, iar Vinicius nu s-a antrenat azi, iar dacă nu se va antrena nici mâine, atunci nu va juca nici el. Iar Djokovic va lipsi pentru că este suspendat. Nu-mi place să fac multe schimbări, dar dacă trebuie să le facem, le facem. Jucăm cu ultima clasată, dar nu i-am simţit pe jucători relaxaţi, ca atitudine echipa a fost bine săptămâna asta. E un meci important cu Juventus, pentru că altfel că va fi dacă vom intra cu 30 de puncte în play-off”, a spus Dan Petrescu.

Meciul cu Juventus, din ultima etapă a sezonului regulat, se va disputa duminică, de la ora 18:00, la Ploieşti. În cazul unei victorii, CFR va termina cu 59 de puncte sezonul regulat, iar asta înseamnă că va intra cu 30 de puncte în perioada decisivă a campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.