JSport.roJSport.ro

IMG_3885CFR Cluj va juca, mâine la prânz, cu CSU Craiova, în ultimul meci din sezonul regulat. Clujenii vor evolua, începând cu următorul meci de Liga I, în play-out, acolo unde două formaţii vor retrograda direct, iar una va juca un baraj pentru a se salva.

Jucătorii clujeni se simt frustraţi după ce au ajuns aici inclusiv din cauza pierderii a 10 puncte în clasament, însă nici nu le trece prin cap varianta luptei pentru evitarea retrogradării.

“Nu e uşor, e un moment greu pentru noi, este frustrant, pentru că trebuia să luptăm în play-off, dar nu trebuie să ne mai gândim la asta. Contează şi meciul de mâine de la Craiova, pentru că sunt nişte puncte puse în joc, iar apoi avem Cupa României şi primul joc din play-out, dar nu ne gândim că suntem acolo. Noi intrăm să câştigăm fiecare partidă, avem un lot valoros şi trebui să facem cât mai multe puncte foarte repede pentru a sta liniştiţi. Nu ne gândim la retrogradare, pentru că dacă ne gândim acolo e posibil să intrăm într-o formă proastă. CFR Cluj are un lot pentru primele locuri, dar conjunctura a făcut să fim a doua parte a clasamentului”, a spus portarul CFR-ului, Traian Marc.

Foarte probabil, acesta va fi titular şi în ultimul meci al sezonului regulat, ce va avea loc mâine, la ora 14:00, în deplasare cu CSU Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.