JSport.roJSport.ro

IMG_5198CFR Cluj o va întâlni pe ACS Poli Timişoara, în etapa a şasea a Ligii I, după ce i-a dat cinci goluri campioanei Astra Giurgiu.

Euforia instalată după victoria categorică de săptămâna trecută îi face pe clujeni să fie încrezători în perspectiva jocului de mâine, însă antrenorul Vasile Miriuţă atrage atenţia că fără aceeaşi atitudine ca cea de duminică le va fi greu elevilor săi să se întoarcă victorioşi de la Timişoara.

„Avem nevoie de cele trei puncte la Timişoara în primul rând pentru psihic, însă mâine vom avea un meci foarte greu şi trebuie să fim atenţi. Timişoara a jucat bine cu Craiova mai ales în a doua repriză, e o echipă agresivă, are jucători cu experienţă şi nu ne va fi deloc uşor mâine. Au plecat şi ei cu -14 puncte, dar au făcut câteva meciuri bune, inclusiv cu Viitorul, iar noi trebuie să fim foarte atenţi mâine şi să avem aceeaşi atitudine ca şi la meciul cu Astra, pentru că altfel vom avea probleme”, a prefaţat Miriuţă meciul de mâine, care va începe la ora 18:30.

Mario Camora va absenta şi de la acest joc, însă tehnicianul ardelenilor se va putea baza pe Bruno Guima, care s-a refăcut în urma accidentării suferite la Botoşani. Pe de altă parte, după acest meci va urma o pauză de 10 zile, prilejuită de jocurile echipelor naţionale ale României de seniori şi tineret, la formaţia U21 urmând să evolueze şi Adrian Păun, mijlocaşul titular al CFR-ului în acest sezon fiind convocat de către selecţionerul Cristi Dulca.

„Tricolorii” mici vor întâlni pe Luxemburg şi Danemarca, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor. „Sper ca Păun să dea un gol sau o pasă de gol la Timişoara şi să meargă cu moral bun la lot”, a mai spus Miriuţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] „Avem nevoie de cele trei puncte la Timişoara în primul rând pentru psihic, însă mâine vom avea un meci foarte greu şi trebuie să fim atenţi. Timişoara a jucat bine cu Craiova mai ales în a doua repriză, e o echipă agresivă, are jucători cu experienţă şi nu ne va fi deloc uşor mâine. Au plecat şi ei cu -14 puncte, dar au făcut câteva meciuri bune, inclusiv cu Viitorul, iar noi trebuie să fim foarte atenţi mâine şi să avem aceeaşi atitudine ca şi la meciul cu Astra, pentru că altfel vom avea probleme”, a declarat Miriuţă în cjsport.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.