JSport.roJSport.ro

IMG_3754La trei zile după confruntarea cu Dinamo Bucureşti, 0-0, CFR Cluj o va întâlni, tot pe teren propriu, pe CSU Craiova, în primul tur al noului sezon din Cupa Ligii.

Deşi majoritatea formaţiilor a tratat cu superficialitate până acum a treia competiţie a fotbalului românesc, clujenii par că şi-au stabilit un obiectiv în Cupa Ligii, pe care ar dori să o câştige. În acest sens, antrenorul Vasile Miriuţă a spus că va încerca să folosească cei mai în formă jucători mâine seară, cu CSU Craiova, deşi câteva schimbări faţă de meciul cu Dinamo nu sunt excluse.

„Craiova este o echipă în formă, au bătut şi la Astra, au bătut pe Târgu Mureş, dar noi vom alinia cea mai bună echipă pentru că ne dorim cu toţii să mergem mai departe. Sunt 400.000 de euro în joc, nu sunt bani puţini pe praful ăsta, de-asta ne şi dorim să mergem mai departe”, a spus Miriuţă referitor la meciul de mâine seară.

În sezonul trecut, CFR-ul a jucat două meciuri în Cupa Ligii, după o victorie la Iaşi în primul tur, 1-0, printr-un gol al lui Cristian Lopez, ardelenii au fost eliminaţi în sferturi de către Dinamo Bucureşti, 0-2 în „Ştefan cel Mare”.

Meciul de mâine cu CSU Craiova va începe la ora 18:30, iar biletele s-au pus în această dimineaţă în vânzare, preţurile fiind cuprinse între 15 şi 50 de lei. Abonaţii vor avea acces gratuit.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.