JSport.roJSport.ro

IMG_3316CFR Cluj a ajuns la -3 puncte în clasament după victoria din prima etapă contra Concordiei Chiajna, iar mâine ardelenii vor juca la Botoşani cu speranţa că vor ajunge pe zero în dreptul punctelor.

Chiar dacă moldovenii nu au evoluat în prima etapă, antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, se teme de acest meci şi de forţa Botoşaniului, care a făcut multe transferuri în această pauză competiţională. Totuşi, tehnicianul din Gruia are încredere în elevii săi şi spune că echipa este pregătită pentru a se impune mâine.

„Obiectivul nostru este să ajungem pe zero în dreptul punctelor. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu la Botoşani, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, joacă acasă, dar noi suntem pregătiţi pentru acest joc. Ultima oară CFR a pierdut cu 4-0, dar eu nu am fost la acel meci, eu am fost când i-am bătut cu 1-0. Acolo au venit Astafei, Roman, doi jucători foarte buni, a plecat Cabrera, dar cu siguranţă poate fi înlocuit, au o echipă redutabilă”, a declarat Vasile Miriuţă, vineri dimineaţă.

Tehnicianul CFR-ului a vorbit şi despre cele două achiziţii din această săptămână, Neagu şi Hodgyai, dând de înţeles că cei doi jucători ar putea fi ultimii veniţi la CFR în această perioadă, dacă nu vor apărea surprize de ultim moment. „Sunt doi copii tineri, la care le vom da şanse. Sunt talentaţi, dar acum depinde numai de ei. Nu cred că  vor mai fi alte transferuri, dar se poate întâmpla orice”, a conchis tehnicianul feroviarilor.

CFR Cluj o va întâlni pe FC Botoşani mâine seară, de la ora 18:30.

„Sperăm să câştigăm, e foarte important să ajungem cât mai repede pe zero în campionat. Dacă pot să marchez e bine, dar mai important e să câştige echipa”, Bruno Guima, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.