JSport.roJSport.ro

FCSB-CFR Cluj a devenit cel mai interesant meci din fotbalul românesc în ultimele două sezoane.

Sâmbătă, în ultimul joc al anului 2018, cele două formaţii se vor întâlni din nou, pentru a 52-a oară în Liga 1.

Ardelenii vor merge la Bucureşti după ce au câştigat ultimele şapte deplasări consecutive, un record egalat din stagiunea 2007-2008.

Astfel, dacă va învinge sâmbătă, CFR-ul va avea cea mai bună serie de meciuri câştigate în deplasare din istoria clubului. Tot sâmbătă, se vor întâlni cel mai tânăr antrenor din Liga 1, Nicolae Dică (38 de ani) cu cel mai în vârstă tehnician din campionat, Antonio Conceicao (57 de ani).

Alte statistici interesante despre acest meci, prezentate de lpf.ro, pot fi văzute mai jos. FCSB-CFR Cluj va fi sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

-FCSB şi CFR Cluj sunt grupările cu cele mai multe victorii, fiecare câte 12. Interesant de menţionat că trupa lui Antonio Conceicao a bifat cele mai multe succese la un gol diferenţă – 8, în timp ce bucureştenii au 8 victorii la minim două goluri

-Se vor duela cea mai bună echipă din clasamentul realizat pe baza scorurilor înregistrate la pauză, CFR – 36 puncte (FCSB – 34 puncte), respectiv cea mai bună din ierarhia stabilită strict raportat la rezultatele înregistrate în partea secundă, FCSB – 38 puncte (CFR – 36 puncte).

-Ultimul eşec al CFR-ului în deplasare a fost în 16 decembrie 2017 (U Craiova – CFR 2-1), timp în care clujenii au bifat 11 succese şi 6 rezultate de egalitate.

– FCSB are cel mai bun atac, 40 de reuşite şi doar două jocuri fără gol înscris. De partea cealaltă, CFR are cea mai bună apărare, numai 12 goluri încasate şi 10 meciuri fără gol primit.

-Duelul decarilor! Cu 7 goluri marcate, 5 pase decisive şi un penalty scos şi transformat în gol, Florin Tănase este cel mai productiv jucător din tabăra gazdelor. De partea cealaltă, Ciprian Deac este un exemplu de profesionalism prin tot ce face pe teren, dovadă fiind cifrele impresionante strânse în cele 12 sezoane petrecute în Liga 1: 38 de goluri şi 44 de pase decisive!

FCSB vs CFR Cluj în Liga 1: 51 jocuri – 20 victorii FCSB – 20 remize – 11 succese CFR;
Palmares cu FCSB gazdă: 25 jocuri – 13 victorii FCSB – 9 remize – 3 succese CFR.
– Ultima victorie bifată de ardeleni: 22 septembrie 2016, FCSB -CFR 1-2 (Florin Tănase / Cristi Bud – dublă).
– Ultima victorie din contul bucureştenilor: 12 martie 2017, FCSB – CFR Cluj 2-0 (Eddy Gnohere, Ovidiu Popescu).
– Toate cele patru meciuri din ediţia trecută s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat consemnat şi în ultima confruntare directă (16 septembrie 2018, CFR – FCSB 1-1, marcatori George Ţucudean, respectiv Florinel Coman).
-Mediile de vârstă ale celor două loturi: FCSB – 25 ani şi 9 luni; CFR Cluj – 28 ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. FCSB vs CFR Cluj în Liga 1: 51 jocuri – 20 victorii FCSB – 20 remize – 11 succese CFR;
    Nu prea inteleg statistica asta. Echipa FCSB exista de vreo 5-6 ani, nu cred ca s-au disputat 51 de jocuri de atunci in campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.