JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca mâine seară ultimul meci pe teren propriu din sezonul competițional 2016-2017. În Gruia va poposi FC Dinamo Bucureşti, iar ora de începere a partidei este 21:15. 

Vasile Miriuță, antrenorul CFR-ului, a dezmințit faptul că echipa din Gruia ar da o mână de ajutor dinamoviştilor, lăsându-i să câştige, în urma speculațiilor apărute în ultimele zile. Totodată, acesta se bucură că vor veni suporteri ai ambelor echipe la stadion deoarece vor crea o atmosferă frumoasă.

,,Meciul cu Craiova a fost usturător, dar şi cu o înfrângere trebuie să mergem mai departe. Avem un meci foarte dificil mâine seară. Am văzut supoziții în presă că unii sunt dinamovişti, unii stelişti, dar să ştiți un singur lucru: suntem CFR-işti cu toții, şi eu şi jucătorii. Mâine vom juca pentru onoarea noastră şi pentru suporteri. În cele 90 de minute, de mâine, vom arăta că suntem o echipă mare si nu ne interesează ce vorbeşte lumea de noi, cum că am face jocurile unora. Noi jucăm pentru noi. Nu mă interesează cine câştigă titlul dacă noi nu am reuşit. Pentru tot ce au făcut băieții în acest campionat eu zic că CFR este câştigătoarea morală a acestui campionat, mai ales că au început cu minus şase puncte. CFR va avea suporterii ei, dar e bine că vin şi suporterii lui Dinamo deoarece va fi o atmosferă frumoasă. Să joci cu stadionul plin este frumos”, a declarat antrenorul din Gruia.

Indisponibili pentru acest meci sunt Tomislav Gomelt, care acuză o întindere, şi Mihai Mincă, care are o ruptură. CFR Cluj se află pe locul 4 cu 33 de puncte, iar Dinamo pe locul 3 cu 36 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.