JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca din nou un meci în cupele europene după o pauză de patru ani.

În august 2014, feroviarii erau eliminaţi de Dinamo Minsk din turul trei preliminar al Europa League, iar acum Camora şi colegii săi o au în faţă pe Malmo, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul tur cu suedezii va fi mâine seară în Gruia, iar clujenii spun că sunt pregătiţi pentru un nou parcurs european.

„E o dublă manşă extrem de importantă pentru noi toţi şi trebuie tratată ca atare. Sunt două jocuri şi trebuie să le gestionăm foarte bine. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, valoroasă, cu maturitate în joc, cu gabarit, forţă şi o bună disciplină tactică. Noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere, să arătăm caracter, personalitate, exactitate în joc şi să fim eficienţi, iar în astfel de meciuri e nevoie să fii şi pragmatic. Sunt sigur că putem să reuşim un joc foarte exact şi să ne creăm un avantaj cât de mic posibil pentru retur. Suntem pregătiţi să dăm totul şi să mergem mai departe. Veţi vedea mâine dacă sunt schimbări, toţi jucătorii au datoria să fie pregătiţi 100%. Dacă adversarul marchează, atunci avem probleme”, a prefaţat antrenorul Edi Iordănescu meciul de mâine.

Unul dintre jucătorii care au prins parcursul din grupele Ligii Campionilor este căpitanul Mario Camora, care a mărturisit că abia aşteaptă primul joc de mâine.

„Ştim ce avem de făcut şi e important pentru club, pentru suporteri şi pentru oraş să avem din nou în Gruia cupe europene. Vor fi două meciuri foarte grele, dar suntem pregătiţi să câştigăm şi să mergem mai departe. Mi-e dor de cupele europene, dar am emoţii înaintea fiecărui meci, pentru că asta e meseria pe care o am”, a spus şi căpitanul clujenilor.

Meciul dintre CFR Cluj şi Malmo va fi mâine, de la ora 19:00, returul fiind programat săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.