JSport.roJSport.ro
foto: sportexclusiv.ro
foto: sportexclusiv.ro

CFR Cluj şi-a respectat statutul de favorită înaintea partidei cu Viitorul II, din optimile de finală ale Cupei României, şi a reuşit să ajungă în faza următoare a competiţiei după o victorie, 1-0, obţinută cu destule emoţii.

Cu Gheorghe Hagi dând indicaţii din tribună pe tot parcursul meciului, tinerii jucători ai Viitorului s-au ridicat la valoarea CFR-ului în multe momente din joc. Dacă golgheterul Cristian Lopez a fost menajat pentru meciul cu Steaua, “sarcina” de a marca i-a revenit tânărului Sergiu Negruţ, care a adus victoria echipei sale cu golul din minutul 55. În primul rând datorită portarului Traian Marc, scorul a rămas nemodificat pe tabelă până la final, meciul terminându-se cu o ratare importantă gazdelor, după o lovitură liberă.

„În prima repriză nu am reuşit să răspundem la nivelul Viitorului, chiar dacă i-am avertizat pe jucători că va fi un meci dificil. În a doua repriză am gestionat mult mai bine situaţia din teren, am început mai bine şi am reuşit să şi înscriem. Nu ne gândim la finală, mai sunt două meciuri până atunci”, a spus antrenorul Francisc Dican, la Digisport, după meciul de la Ovidiu.

Clujenii vor mai juca un meci în acest an în Cupa României, sferturile de finală fiind programate la începutul lunii decembrie, tot într-o singură manşă.

CFR Cluj a început meciul de la Ovidiu în următoarea formulă: Marc – Dani Coelho, L. Goian, A.Mureşan, Camora – Nascimento, Vereş – Jakolis, Bruno, Negruţ – Beleck.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.