JSport.roJSport.ro

În weekend s-a disputat penultima etapă a anului în Liga Elitelor, atât la U19, cât şi la U17.

CFR Cluj a fost performera rundei, feroviarii marcând de 12 ori în poarta celor de la UTA Arad.

A fost 4-1 pentru echipa U19 a lui Sorin Oncică şi 8-0, două ore mai târziu, pentru formaţia U17 pregătită de Mihai Pop. Echipele arădene nu mai reprezintă sperietoarea din ultimele două sezoane, iar CFR-iştii şi-au rotunjit golaverajul, care ar putea fi extrem de important la finalul sezonului.

Universitatea Cluj conduce în continuare clasamentul la U19, jucătorii lui Călin Sălăgean câştigând cu 3-1, în deplasare, cu Centrul Naţional Mureş. Acest rezultat va fi luat în calcul doar pe durata campionatului, la final cele trei puncte urmând să fie şterse din contul „studenţilor”, formaţia mureşeană neavând dreptul să lupte pentru calificarea în semifinale. Pe locul doi în clasament la U19 se află acum CFR Cluj, care a profitat de amânarea dintre Ardealul şi Universitatea Craiova.

Feroviarii ocupă locul trei, în schimb, la U17, în spatele celor de la LPS Banatul şi Universitatea Craiova, oltenii câştigând pe terenul Ardealului Cluj în această etapă. A fost 1-0 pentru Craiova, elevii lui Claudiu Moldovan fiind foarte aproape, însă, de a scoate un punct din acest meci.

Din păcate pentru clujeni, unul dintre cele mai bune jocuri din actualul sezon s-a terminat cu un nou eşec, Ardealul rămânând ultima în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.