JSport.roJSport.ro

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că va introduce arbitrajul video începând cu primăvara lui 2018.

Pentru început, va fi ales un meci pe etapă din play-off, iar din sezonul următor fiecare partidă va beneficia de proba video.

Liderul Ligii I, CFR Cluj, a salutat proiectul anunţat de către preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, şi chiar este decis să contribuie şi financiar la implementarea acestui sistem, care va costa minim 600.000 de euro.

„Da, vrem să contribuim, pentru că e foarte important. Se va face acest experiment în play-off şi sper să fie utilizat cu succes, iar la anul să fie la toate partidele. Se va greşi mult mai puţin, iar arbitrii pot să-şi corecteze greşelile”, a declarat directorul general al clujenilor, Iuliu Mureşan.

Acesta a vorbit şi despre ultimele meciuri ale anului, dar şi despre situaţia lui Omrani, care va rămâne la CFR.

„Nu se simte vacanţa la CFR. Antrenamentele sunt foarte bune, intense şi trebuie să câştigăm cele două partide pe care le mai avem şi să ne menţinem pe locul 1. Vrem să păstrăm diferenţa de puncte şi apoi să ne bucurăm de sărbători. Omrani va rămâne la CFR Cluj. I-a născut soţia în această săptămână şi chiar sper ca peste câţiva ani să vină aici cu copilul jucător la CFR”, a mai spus Mureşan.

CFR Cluj va juca mâine seară, pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, de la ora 20:00, iar peste o săptămână pe noul stadion al Craiovei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.