JSport.roJSport.ro

IMG_3654CFR Cluj a câştigat primul meci în noul sezon din Liga I, competiţie organizată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), 2-0 cu Concordia Chiajna.

Potrivit unei decizii a Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, ardelenii au început acest sezon cu o penalizare de şase puncte, din cauza „stabilirii incomplete a perimetrului de raportare financiară”. Comisiile Federaţiei au trimis la LPF hotărârea cu depunctarea CFR-ului, însă clasamentul de pe site-ul LPF, care ar trebui să fie cel oficial, arată că elevii lui Vasile Miriuţă sunt pe locul doi după victoria de aseară, cu trei puncte.

clasament lpfChiar dacă cele două instituţii care controlează fotbalul românesc nu sunt în cele mai bune relaţii, oficialii Ligii vor ţine cont, însă, de suspendările aplicate atât CFR-ului, cât şi celor de la ASA Târgu Mureş. Potrivit reprezentanţilor LPF, se aşteaptă clarificarea situaţiei cluburilor ACS Poli şi Rapid pentru a vedea care dintre ele va evolua în Liga I, abia mai apoi urmând ca şi clasamentul de pe site-ul instituţiei să fie actualizat cu depunctările de rigoare.

Cert este că CFR Cluj a scăpat de trei puncte de penalizare la capătul meciului de ieri seară, ardelenii putând ajunge pe zero înaintea derby-ului cu Dinamo, de peste două etape. Cu minus şase puncte a început şi ASA Târgu-Mureş sezonul, în timp ce ACS Poli şi Rapid au fost, la rândul lor, pedepsite, iar una dintre ele va intra în competiţie tot cu minus în dreptul punctelor.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.