JSport.roJSport.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a tras la sorţi meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României la U19 şi U17.

CFR şi Ardealul sunt singurele reprezentante ale Clujului în această fază, ambele având mari şanse să se califice în finală.

Feroviarii pregătiţi de Mugurel Dan vor juca împotriva celor de la Petrosport Ploieşti, ambele echipe ocupând locul patru în clasamentul celor două serii. Ardelenii au evitat un duel cu FC Viitorul, aşa că au şanse mari de se califica în finală.

Pe Viitorul au evitat-o şi puştii Ardealului de la U17, care vor da peste LPS Banatul în semifinalele acestei categorii de vârstă. Timişorenii sunt lideri în seria Vest şi au câştigat cu 5-1 meciul din campionat, jucat la Cluj, dar elevii lui Claudiu Moldovan sunt în mare formă în 2019. Ardealul a înscris nouă goluri în ultimele două meciuri, cu FCSB şi CFR.

Semifinalele la cele două categorii de vârstă se joacă în dublă manşă, cu turul programat în 3 aprilie, iar returul în 17 aprilie. Dacă Ardealul va evolua acasă în primul meci, CFR-iştii vor juca în deplasare.

Interesant este că, la U19, finala Cupei se va disputa la Ploieşti, în 25 mai, chiar în deschiderea finalei mari. Asta înseamnă că CFR Cluj ar putea avea echipe în ambele finale, dacă feroviarii lui Alin Minteuan vor trece de Astra la seniori, iar cei mici de ploieşteni la U19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.