foto: Dan Tăuţan/cfr1907cluj

CFR Cluj a câştigat cu 4-1 meciul cu FC Botoşani din campionat, în care şi-a menajat din nou aproape toţi titularii.

La fel a făcut şi Slavia Praga în jocul cu Bohemians, câştigat cu 4-0, iar cele două formaţii în mare formă din România şi Cehia se vor întâlni din nou de pe poziţii egale în campionat.

Meciul din returul play-off-ului de calificare în UEFA Champions League va fi miercuri seară, iar Dan Petrescu e convins că, la fel ca şi la Glasgow, clujenii au nevoie de o minune. “Am înţeles că şi Slavia a bătut, cu 4-0. Vă daţi seama ce forţă are. Ar trebui să facem din nou o minune. Sper să îl recuperăm pe Cestor, sper şi Ţucudean să poată să joace. Va fi foarte greu, au o forţă fantastică. Nu vom merge să ne apărăm, trebuie să încercăm să marcăm din primul minut”, a spus antrenorul CFR-ului, la Look Sport.

CFR a marcat patru goluri în poarta Botoşaniului, dar Petrescu a fost nemulţumit. Mai supărat era antrenorul clujenilor pentru golul primit în final. “Dacă vă gândiţi la ce a făcut Botoşaniul până să joace cu noi, a dominat toate meciurile, nu te gândeai la un aşa scor. Au început bine, dar per total scorul e mincinos. Trebuia să le dăm 8 goluri, la câte ocazii am avut. Ştiţi că eu sunt sincer mereu, nu am văzut atât de multe ratări niciodată. Îmi pare rău pentru golul primit, am spus-o mereu, campionatele le câştigi dacă nu iei gol”, a mai spus Petrescu.

Returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj va fi miercuri, de la ora 22:00, în Cehia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte