JSport.roJSport.ro

Întrecerile dedicate juniorilor se apropie de fazele finale, iar Clujul se bate pentru primele locuri cu două echipe, CFR şi Academia “U” Luceafărul.

În acest weekend, CFR-ul a obţinut, pe teren propriu, accesul într-unul din cele două turnee semifinale la juniori C, jucători sub 15 ani.

Elevii lui Alin Cazan au câştigat toate cele patru meciuri fără să primească gol, ultima victorie, 2-0 cu Viitorul Arad, fiind şi cea decisivă, care i-a trimis pe feroviari la turneul semifinal.

Cel mai probabil, clujenii vor organiza şi acest turneu, din perioada 14-17 iunie, care trimite câştigătoarea în marea finală a campionatului de juniori C de la Bucureşti.

Tot la juniori C, Academia “U” Cluj Luceafărul a ratat, însă, participarea la turneul semifinal, după ce a pierdut cele două meciuri ale turneului zonal de la Arad. “Luceferii”, în schimb, vor organiza turneul semifinal la juniori E, sub 11 ani, competiţie ce se va disputa în Parcul “Iuliu Haţieganu” în weekendul care urmează.

La juniori D, sub 13 ani, tot Academia “U” Cluj Luceafărul a rămas în cursă, cu două echipe însă. Clujenii vor găzdui turneul zonal săptămâna viitoare cu o formaţie, cealalaltă urmând să joace la Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.