foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Echipa a doua a lui Dan Petrescu nu a reuşit să marcheze într-o repriză secundă dominată autoritar, dar va rămâne, foarte probabil, pe locul 1 şi la finalul etapei a şasea.

Meciul de la Sfântu-Gheorghe a fost început mai bine de gazde, Karanovic ratând deschiderea scorului în minutul 3. Păun, însă, a adus liniştea în tribune cu un gol marcat după şapte minute, iar „echipa a doua” a CFR-ului îşi făcea din nou datoria. Golul marcat i-a retras, însă, pe elevii lui Dan Petrescu, iar Sepsi a început să fie periculoasă la poarta lui Vâtcă.

Oarecum inevitabil a venit şi golul, la o lovitură liberă „pe scurt” executată perfect de Dylan Flores. În partea secundă CFR-ul a fost echipa care a atacat, dar Costache, Hoban şi mai ales Petrila au ratat cele mai mari ocazii ale meciului. Intrarea lui Ţucudean de pe final nu a mai schimbat scorul de pe tabelă, iar CFR Cluj a pierdut primul punct din istoria confruntărilor cu Sepsi.

Pentru clujeni urmează, însă, meciul mult mai important cu Slavia Praga de marţi, Dan Petrescu odihnind 10 titulari în perspectiva partidei de săptămâna viitoare.

Sepsi OSK

Fejer
Ştefan
Tincu
Barisic
Dimitrov
Carnat
Flores
Vaşvari
Gal-Andrezly
Karanovic
Safranko

Au mai intrat: Kylian, Salli, Dimitrov. Antrenor: Csaba Laszlo

CFR Cluj

Vâtcă
Peteleu
Cestor
Mureşan
Butean
Păun
Hoban
Itu
Costache
Rondon
Pereira

Au mai intrat: Petrila, Luis Aurelio, Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte