JSport.roJSport.ro

CFR Cluj U19 va pleca astăzi spre Ploieşti, acolo unde va juca mâine finala Cupei României împotriva Viitorului, de la ora 16:00.

Trupa lui Mugurel Dan va evolua chiar în deschiderea finalei mari a competiţiei, dintre Astra şi Viitorul, iar CFR-iştii speră să câştige prima Cupă la această categorie de vârstă.

„Şansele sunt 50-50. Toată lumea are şanse egale, ţinând cont de vârsta copiilor. Cine greşeşte mai puţin are şanse mai mari de victorie. Mergem să ne facem jocul nostru, nu ne adaptăm tactica şi stilul după adversară. Cu Universitatea Cluj am jucat pe stadionul mare, iar acum finala o jucăm tot pe un astfel de stadion. Cred că orice competiţie, într-un cadru cu public şi trofeu, este un lucru automotivant pentru copii, aşa pot şi ei să simtă adevărata performanţă”, a spus antrenorul CFR-iştilor, Mugurel Dan, înaintea confruntării de mâine.

Marea pierdere a clujenilor pentru acest meci e cea a lui Claudiu Petrila. Mijlocaşul feroviarilor este suspendat, la fel ca şi Cazan de altfel, însă CFR-iştii speră ca unitatea grupului să compenseze aceste absenţe.

Aproape toţi jucătorii care vor fi mâine la Ploieşti au fost menajaţi în meciul din deplasare al echipei secunde a CFR-ului, cu MSE Târgu Mureş, care a contat pentru ultima etapă a sezonului în Liga a III-a. Partida s-a jucat în devans şi a fost câştigată de către mureşeni cu 2-1, care au avut în faţă şi mulţi jucători de la echipa U17 a CFR-ului. Petrila, din penalty, a înscris pentru clujeni, însă experienţa gazdelor şi câteva erori în defensiva alb-vişiniilor aveau să facă diferenţa până la urmă.

Ungur şi Moldovan au fost marcatorii mureşenilor, toate cele trei goluri fiind înscrise în prima jumătate de oră. CFR Cluj 2 a terminat pe locul opt campionatul în seria a cincea a Ligii a III-a.

CFR Cluj 2

Hindrich
Coman
Potra
Rusu
Milandru
Ciurcui
Pop Ad.
Itu
Petrila
Busuioc
Pleşa

Au mai intrat: Bucică, Filip, Cătinean, Haiduc. Antrenor: Dan Dobai

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.