foto: Cosmina Măcicășan

CFR Cluj e la 90 de minute de istorie. Feroviarii joacă diseară la Praga returul cu Slavia, din play-off-ul Ligii Campionilor.

CFR-ul poate duce România din nou la masa bogaţilor după o pauză de 6 ani.

“M-aş bucura să fie toată lumea cu CFR, dar nu ştiu dacă aşa o să fie. Pentru noi, pentru ţara noastră, pentru fotbalul nostru cred că e important să fie toată lumea cu noi şi să ne calificăm. Ar trebui să fim toţi fericiţi că facem puncte pentru fotbalul românesc. Reprezentăm ţara noastră şi avem nevoie să dăm tot”, a spus căpitanul clujenilor, Mario Camora.

Clujenii vor avea o misiune aproape imposibilă la Praga, acolo unde au de întors înfrângerea cu 0-1 din tur.

“Sunt convins că mulţi fani îşi doresc ca noi să ne calificăm, ar dori să vadă meciuri de Champions League, dar sunt şi mulţi fani care vor ca noi să ieşim pentru că ei susţin alte echipe în România şi e normal. Va fi greu să ne calificăm, pentru că Slavia e o echipă fantastică. În sezonul trecut, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Celtic, ar fi jucat finala Europa League. Şansele de calificare nu mai au cum să fie egale dacă ei au învins în tur. Înţelegem că ei sunt favoriţi, dar odată ajunşi aici e clar că vrem mai mult”, a spus şi antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Slavia Praga-CFR Cluj va fi azi, de la ora 22:00, în direct pe Look Plus.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.