JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca, mâine seară, în deplasare cu CSU Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului.

Partida va avea loc la Piteşti şi poate reprezenta o refacere a moralului şi a imaginii pentru CFR Cluj, care a fost eliminată din Cupa României după ce a jucat 70 de minute cu un jucător în plus. Antrenorul Vasile Miriuţă este în continuare dezamăgit după ratarea acestui obiectiv, însă speră să-i facă fericiţi din nou pe suporteri la finalul meciului de mâine.

Tehnicianul clujenilor a declarat că a avut şi o discuţie cu Ionuţ Larie, după ce acesta a ratat un penalty la Timişoara, însă a preferat să o ţină secretă.

„Îmi pare rău şi pentru suporteri că am părăsit Cupa României, ne doream cu toţii să mergem mai departe, dar nu avem timp de regrete. Trebuie să mergem înainte, pentru că avem un joc foarte greu cu Craiova şi vom face tot ce depinde de noi să câştigăm. La Craiova sunt jucători de valoare, au un antrenor bun, pe care îl respect foarte mult, chiar Nea Gigi m-a dus la Dinamo când eram jucător, dar vom da tot ce avem mai bun din noi pentru a câştiga. Venim, e adevărat, după un meci slab la Timişoara, dar chiar şi aşa cu meciul ăla slab am avut şase ocazii de a marca, iar dacă o dădeam în poartă nu se mai disputa despre acest joc. Am discutat cu Ionuţ, dar lăsaţi-mă să ţin pentru mine ce i-am spus. Vrem să câştigăm ca să lăsăm Craiova în spatele nostru şi nu  ne interesează alte rezultate, pentru că suntem la mâna noastră”, a declarat Vasile Miriuţă, înaintea partidei de mâine seară.

Meciul dintre CSU Craiova şi CFR Cluj se va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti şi va începe la ora 20:30.

UPDATE

Pe de altă parte, Tribunalul Comercial Cluj a amânat din nou ieşirea din insolvenţă a clubului, însă a fixat următorul termen pentru 26 mai, potrivit fanatik.ro, astfel că inclusiv participarea în cupele europene din 2018 este pusă sub semnul întrebării.

“Admite cererea formulată de petenta F. C. B. M. S.A. prin lichidator judiciar C. T. IPURL de repunere în termenul de formulare a declaraţiei de creanţă împotriva debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A.Dispune înscrierea în tabelul definitiv al creanţelor împotriva averii debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. a creanţei chirografare a petentei F. C. B. M. S.A. în sumă de 30.000 euro, echivalentă cu 132.054 lei.Respinge excepţiile lipsei calităţii procesuale active a creditorilor G. L.-A., P. F., T. C., R. I.-A., M. V., V. C. D. şi B. G. P. D. A., invocate de debitoarea F. C. CFR 1907 C. S.A. prin administrator judiciar RTZ & P. SPRL.Respinge cererile formulate de creditorii G. L. A., P. F., T. C. şi M. V., de prorogare a discutării cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & P. SPRL.Respinge cererea de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulată de administratorul judiciar RTZ & P. SPRL.Stabileşte termen pentru examinarea stadiului procedurii la 26.05.2017, sala 249, ora 8, pentru când se vor cita toate părţile prin BPI cu menţiunea ”pentru examinarea stadiului procedurii reorganizării judiciare a debitoarei”.Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, cu depunerea apelului la Tribunalul Specializat Cluj“, se arată în sentinţa judecătorului sindic.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.