JSport.roJSport.ro

12299122_1024351337628602_8458420594937158536_nUltima clasată a Ligii a IV-a, CFR Dej, a câştigat al doilea meci din acest sezon, 2-1 cu Someşul Apahida.

În derby-ul codaşelor din acest campionat, dejenii au confirmat şi cu o victorie jocul bun din ultimele etape, însă oaspeţii, care au condus cu 1-0 la pauză după reuşita lui Borza, au acuzat, la golul egalizator, un fault la portar. În cele din urmă, experienţa la acest nivel s-a văzut în tabăra dejenilor, care au punctat de două ori prin Rişcău după pauză, Someşul Apahida având jucători care au evoluat doar la Liga a V-a până în această iarnă.

„Era cazul să mai şi câştigăm, mai ales după jocurile bune pe care le-am făcut în ultima perioadă. Contra Someşului a fost un meci în care oaspeţii au scăpat o dată şi ne-au dat un gol, iar noi am ratat foarte mult. În repriza a doua, adversarul pot să zic că nu a ieşit din propria jumătate şi am reuşit să marcăm cele două goluri care ne-au adus victoria. Am întâlnit, în sfârşit, un adversar care a fost acolo lângă noi în clasament, dar care mai are mult de muncit până să ajungă la un nivel acceptabil de Liga a IV-a”, ne-a declarat tehnicianul dejenilor, Darius Boldor.

„Eu zic că am dominat prima repriză, însă mai apoi au dominat şi ei şi au avut mai multe ocazii decât noi. Totuşi, la faza golului egalizator portarul nostru a prins mingea, iar un adversar a intrat în el mai apoi. Mingea a sărit în faţă şi ei au dat gol. Acolo a fost fault, iar după meci arbitrul chiar a recunoscut greşeala. Sincer, cred că un egal era mult mai ok după acest meci, însă totuşi e greu să vii din Liga a V-a la acest nivel”, a declarat şi antrenorul Someşului, Romeo Dumitriu.

După acest joc, cele două echipe au ajuns la egalitate de puncte în clasament, câte şapte de fiecare, însă apahidenii sunt avantajaţi de rezultatele directe.

CFR Dej: Florea – Prodan, Duma, Todică, Marian – Tecar, Cociş, Câmpan, Retegan – Ciurean, Lukacs. Au mai intrat: Câmpean, Rişcău, Boldor şi Vereş. Antrenor: Darius Boldor

Someşul: Sipoş – Gonczi, Perelli, Deac, Pop – Lazăr, Grebenişan, Borza, Mihuţ – Chirteş, Lerincz. Antrenor: Romeo Dumitriu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.