JSport.roJSport.ro

IMG_0245Penultima clasată în Liga a IV-a, CFR Dej, a pierdut, 1-5, meciul de pe teren propriu cu Unirea Floreşti, ultimul al etapei a 24-a.

La finalul partidei, însă, antrenorul gazdelor, Darius Boldor, a refuzat să vorbească despre jocul echipei sale, menţionând că arbitrajul a fost principala cauză pentru care CFR-ul a pierdut. Două eliminări şi un penalty acordat pentru oaspeţi sunt principale reproşuri aduse brigăzii de arbitri, cartonaşele roşii, însă, fiind considerate corecte de către tabăra floreşteană, care a recunoscut, pe de altă parte, că lovitura de la 11 metri ar fi fost uşor acordată.

„Nu am ce să zic de echipă, pentru că am avut un arbitraj execrabil, cel mai slab din acest campionat. A fost cu tentă împotriva noastră, acum că a fost intenţionat sau arbitrul e foarte slab asta nu ştiu, dar ne-a furat pe faţă, nu pot să zic altceva. Am pierdut multe meciuri în acest sezon, dar vreau să laud arbitrajul pe care l-am avut până acum, azi, însă, nu am avut nicio şansă, oricât de bine am fi jucat. Ne-a dat două eliminări, la Marian Ionuţ şi Duma, şi ne-a lăsat în nouă oameni. La prima dintre ele, căpitanul nostru a fost eliminat după ce a luat două galbene în câteva secunde, al doilea pentru că i-a cerut explicaţii după primul cartonaş arbitrului, fără să-l înjure, fără să-i zică nimic de genul, el fiind căpitan, totuşi. Nu am vrut să ajung să vorbesc despre arbitri, pentru că nu suntem noi acolo sus, dar nu pot să zic altceva acum. Nu a fost doar opinia mea, ci şi a altor oameni prezenţi la meci, ne-a dat şi un penalty împotriva noastră, nu m-am legat niciodată de arbitraj, dar azi a fost execrabil, repet. Am sperat să ne legăm măcar de un egal, dar nu am avut nicio şansă în condiţiile astea”, ne-a spus antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

Arbitrii au fost apăraţi, însă, de către jucătorii oaspeţilor, mijlocaşul Horaţiu Popa menţionând că ambele eliminări au fost corecte. Potrivit acestuia, primul cartonaş roşu a fost acordat după injurii care ar fi fost aduse arbitrului, iar a doua după ce un jucător al Dejului l-ar fi lovit chiar pe el.

„Primul roşu a fost dat după ce jucătorul Dejului a început să înjure, iar la a doua eliminare am alergat pe lângă un jucător de-al lor, care mi-a dat una în barbă de mi-a spart buza, chiar şi acum mă mai doare maxilarul. Într-adevăr, penalty-ul pot să zic că nu a fost, dar, pe de altă parte, a fost un joc la discreţia noastră, adversarul fiind la un nivel destul de slăbuţ. Am dominat clar tot jocul, mai avem joi cu Potaissa şi terminăm campionatul”, ne-a spus jucătorul floreştenilor.

De menţionat că pentru oaspeţi Medrea şi Crişan au înscris două goluri, Câţcăuan trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor, în timp ce Prodan a reuşit golul de onoare pentru dejeni. După acest rezultat, CFR-ul rămâne penultima în clasament, cu opt puncte, în timp ce Unirea din Floreşti a trecut peste cea din Tritenii de Jos, pe locul nouă, cu 22 de puncte.

CFR Dej: Acsinte – Boldor, Botcă, Duma, Marian – Ciurean, Todică, Tecar, Petruţiu – Rişcău, Cociş. Au mai intrat: Prodan, Lukacs, Dican şi Bara. Antrenor: Darius Boldor

Unirea: Grămadă – Silaghi, Madru, Rakoczi, Szabo – Câţcăuan, Timoc, Grigorean, Popa – Crişan, Medrea. Au mai intrat: Proca şi Sipoş. Antrenori: Sorin Gal şi Horaţiu Popa

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.