JSport.roJSport.ro
foto: facebook/fcuniversitatea cluj

CFR Dej a trăit, duminică, cel mai frumos eveniment din istoria clubului. Universitatea Cluj a venit pentru un meci oficial la Dej, jucat pe stadionul „Municipal”, iar aproape 2.000 de dejeni au asistat la această partidă, un lucru de care oficialii ultimei clasate s-au arătat extrem de mândri.

Emoţia trăită de către  toţi cei implicaţi în organizarea acestui joc a fost maximă, iar antrenorul CFR-ului, Darius Boldor, a fost printre cei mai fericiţi la finalul zilei de ieri. Chiar dacă stadionul are o capacitate de 5.000 de locuri, Jandarmeria a interzis accesul pe 2.000 dintre ele din „motive de securitate”, între spectatorii dejeni şi galeria Universităţii Cluj existând o zonă-tampon foarte mare.

Din această cauză, nu toţi microbiştii au putut intra la acest joc, forţele de ordine refuzând, la un moment dat, accesul pe stadion.

„A fost ceva ce ne-am dorit, o emoţie extraordinară care s-a produs în rândul publicului dejean. De la meciul CFR Cluj-Rapid (n.r.- jucat în 21 mai, 2006) nu am mai văzut atât de mulţi oameni pe stadionul „Municipal” din Dej, indiferent de ce evenimente au fost. Vă daţi seama că noi ne-am bucurat enorm să vedem aşa de multă lume la un meci de Liga a IV-a, cred că în ultimii 10 ani nu am avut, adunaţi, atâţia oameni la un loc câţi am avut duminică. Din cauza securităţii, jandarmii nu au mai lăsat oamenii să intre şi aceştia au stat la gard. Încă o dată, pentru noi a fost ceva deosebit”, ne-a spus antrenorul dejenilor.

Darius Boldor a fost mulţumit şi de jocul prestat de echipa sa, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor pe care îi pregăteşte doar la meciuri, însă, în lipsa antrenamentelor.

„Ca joc, am reuşit ce ne-am propus, să nu fie un scor astronomic, pentru că 5-0 nu cred că e umilitor pentru noi. Am reuşit să stăm bine în teren, dar la valoarea Universităţii era greu să putem face ceva, nici nu ne-am gândit la un rezultat pozitiv, singurul nostru gând a fost să limităm proporţiile scorului, iar «U» a câştigat prin valoare. Îi felicit şi sunt sigur că vor ajunge acolo unde le e locul, împreună cu galeria asta deosebită. La noi, ţin neapărat să-i felicit pe băieţi pentru efortul deosebit pe care l-au făcut, au alergat mult, s-au dăruit, au fost senzaţionali şi sunt foarte încântat de ei. Le-am mulţumit şi după meci, tactic au stat foarte bine, jos pălăria pentru ei. Suntem foarte fericiţi după meciul ăsta şi vreau să mulţumesc şi conducerii pentru că au putut să-l organizeze la Dej”, a mai declarat antrenorul CFR-ului.

Pentru dejeni urmează, în weekend, meciul de la Tritenii de Jos, Unirea fiind singura echipă din Liga a IV-a care a bifat doar un joc în 2017.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.