JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej
foto: facebook/cfr dej

CFR Dej a reuşit să câştige ultimul meci al sezonului, 3-0 cu Unirea Tritenii de Jos, în etapa a 26-a a Ligii a IV-a. Partida fără miză de la Dej a fost controlată aproape în totalitate de către gazde, antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie, bazându-se pe foarte mulţi juniori la acest joc.

Totuşi, oaspeţii puteau să deschidă scorul la o ocazie uriaşă în prima repriză, mingea refuzând să intre în plasă chiar de pe linia porţii, după acea şansă dejenii scăpând în învingători. Golurile lui Rişcău, Cociş şi Ciurean au rezolvat partida, CFR-ul terminând acest sezon pe locul 12 în clasament, dar cu 11 puncte.

În schimb, jucătorii Triteniului au încheiat pe locul nouă în campionat, cu 23 de puncte, misiune îndeplinită pentru formaţia al cărei nume a devenit cunoscut în toată lumea în acest retur, după meciul de pomină cu Potaissa Turda, în care arbitrii au validat un gol turcesc.

„Este un pic de bucurie acum pentru noi pe finalul campionatului. A fost un meci frumos, parcă nu m-am aşteptat să dominăm aşa, deşi ei au avut o ocazie mare la 0-0. Apoi, şi cu copii, cu juniori am reuşit să dominăm, băieţii mi-au plăcut şi vreau să le mulţumesc pentru că au venit în fiecare săptămână, fără bani, fără nimic, doar din dragoste pentru mişcare. Bucuria este că nu am lăsat steagul jos şi am ajuns cu brio la mal, ca să zic aşa, iar de la anul vedem ce va fi. Vreau să felicit şi arbitrajul din acest retur, mai puţin cel al domnului Braşovean, care ne-a zăpăcit cu Floreştiul”, a ţinut să spună şi antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

foto: facebook/Unirea Triteni
foto: facebook/Unirea Triteni

“Noi ne-am îndeplinit obiectivul, locul nouă. Am fost doar 11 jucători, mulţi au lucrat şi am zis că nu mai are rost să ceară liber de la serviciu pentru că oricum era un meci fără miză, am avut foarte mulţi juniori, dar băieţii au muncit astăzi. Minusul este că am avut vreo trei ocazii mari, una chiar de pe linia porţii n-am reuşit să o băgăm în poartă, iar în a doua repriză s-a văzut diferenţa. Am câştigat un junior astăzi, pe Bogdan Cicoş, care a jucat foarte bine şi cred că mi-a dat 10 centrări. Chiar dacă am jucat 11, în minutul 80 l-am scos pe Podariu Alex din teren. Are un talent ieşit din comun, cum puţini au la Liga a IV-a, dar ca şi caracter lasă mult de dorit”, ne-a spus antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

CFR Dej: Bonţidean – Bereczki, Botcă, Boldor, Marian – Tecar, Cociş, Petruţiu, Ciurean, Rişcău – Lukacs. A mai intrat: Dican. Antrenor: Darius Boldor

Unirea Triteni: Uţiu – Cicoş, Pintilie An, Crişan, Rus R – Paleoca, Câmpian – Voivod, Podariu, Ceclan – Deiac. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.