CFR Cluj a scos un egal în fața Universității Craiova, scor 0-0, în ultima partidă din 2020. 

Prima ocazie notabilă a întâlnirii din Gruia le-a aparținut oltenilor, la șutul lui Bălașa. Ardelenii au trăit din nou periculos cinci minute mai târziu, când Mamut a tras din apropiere, dar tabela a rămas intactă datorită intervenției lui Cristi Bălgrădean.

 

Reacția feroviarilor a venit în partea secundă, la lovitura de cap a lui Burcă. Mingea s-a dus, însă, puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli. O altă acțiune promițătoare a venit de la Vinicius, care s-a aflat într-o poziție ideală, însă balonul lovit cu capul a trecut peste poartă.

Finalul putea fi dramatic pentru echipa lui Edi Iordănescu. Ovidiu Bic a prins un șut puternic din afara careului, mingea a lovit bara transversală și apoi a ricoșat pe linia porții, de care nu a trecut însă cu întreaga circumferință.

 

În prelungirile partidei, antrenorul oaspeților, Corneliu Papură, a primit roșu pentru proteste.

După remiza din această seară, campioana României termină turul sezonului regulat cu o serie de patru meciuri fără înfrângere. CFR ocupă locul trei în Liga 1, la trei puncte în spatele primei clasate FCSB, pe care a bătut-o acum două runde, scor 2-0 pe teren propriu.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte