JSport.roJSport.ro

După „U” Cluj şi Olimpia Cluj, CFR Cluj a fost şi ea premiată vineri la prânz, de către primarul Emil Boc pentru titlul de campioană cucerit luna trecută.

La fel ca şi „studenţii”, doar câţiva jucători ai CFR-ului au fost prezenţi. Omrani şi Djokovic au fost responsabili cu buna dispoziţie, la un moment dat jucătorul francez probând eşarfa tricoloră a lui Boc.

A ieşit în evidenţă şi preşedintele Iuliu Mureşan, care a ţinut să-i scoată în faţă pe cei doi jucători ai lui Edi Iordănescu.

„Aceşti băieţi minunaţi ai CFR-ului au foarte multe calităţi. Unii ştiu să cânte şi să râdă tot timpul, cum e Omrani. Djokovic vorbeşte şapte limbi străine şi e manechin şi se uită după gagici tot timpul. Nu mai vorbesc de Arlauskis, care este cel mai sănătos dintre toţi. Din toate punctele de vedere”, a spus, râzând, Mureşan.

Redevenind serioşi, CFR-iştii le-au promis fanilor că vor face totul să intre în grupele Ligii Campionilor.

„Trebuie să-ţi propui lucruri măreţe pentru a reuşi. Dacă nu-ţi propui, nu vei reuşi niciodată. Noi ne propunem şi sper să ni le şi îndeplinim. De-asta ne antrenăm şi sper să aducem bucurie în sufletele oamenilor care ne susţin. Despre Deac şi Boli, sunt doi jucători de bază şi e un pic dezamăgitor pentru mine dacă ei vor pleca. Pentru că ştiu ce pot şi era foarte bine cu ei, dar sunt şi bucuros pentru ei pentru că ştiu că merg la mai bine”, a spus Ovidiu Hoban.

CFR va pleca, duminică, în primul cantonament al verii, la Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.