JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca, mâine seară, marele derby al campionatului cu FCSB.

Confruntarea va avea loc pe Arena Naţională, iar un succes al feroviarilor va face ca distanţa să crească la şase puncte în fruntea clasamentului.

Jucătorii lui Conceicao ştiu şi că, pentru suporteri, cel mai important meci este cel împotriva roş-albaştrilor şi speră să le facă o bucurie înainte de sărbători.

„Va fi un meci foarte greu, dar vrem să terminăm cu o victorie şi să punem o distanţă cât mai mare de FCSB. Abordăm meciul cu dorinţă de victorie şi vrem să le dăm şi un cadou suporterilor, pentru că ştim cât e de important pentru ei să câştigăm. Nu doar noi şi FCSB suntem favoriţi la titlu, Craiova şi Viitorul sunt şi ei în luptă”, a spus căpitanul feroviarilor, Mario Camora.

Ultimele cinci confruntări directe s-au încheiat cu acelaşi scor 1-1, dar clujenii speră să întrerupă această „tradiţie”. Marea temere a antrenorului Antonio Conceicao o reprezintă perioada în care se joacă acest meci.

„E important să câştigăm, sper să ne ridicăm la înălţimea jocului, deşi nu va fi uşor. Jucătorii sunt cu capul la sărbători, însă am vorbit în această săptămână şi le-am spus că mai avem o singură bătălie în 2018 şi ne dorim să o câştigăm. Vom întâlni un adversar de mare valoare, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru”, a spus şi Conceicao.

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj va fi mâine, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.