JSport.roJSport.ro

CFR Cluj-Dinamo este partida care deschide etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, azi de la ora 21:15. Meciul dintre cele două echipe se anunță a fi unul interesant deoarece Dinamo este una dintre favorite la titlu, iar CFR doreşte să termine pe un loc cât mai sus în clasament.

Elevii lui Vasile Miriuță sunt optimişti în privința meciului din această seară şi vor să demonstreze că sunt o echipă bună. Totodată, aceştia au mai spus că jocul prestat cu Craiova a fost unul de categorie inferioară.

,,Cred că meciul cu Craiova a fost cel mai prost pe care l-am făcut în acest sezon, dar toată lumea l-a uitat. Dacă meciul cu Craiova l-am fi câştigat atunci eram în lupta pentru titlu. Acum suntem pregătiți să facem o impresie bună în ultimul meci de pe teren propriu şi vrem să câştigăm. Mai avem două meciuri pe care dorim să le câştigăm ca să terminăm pe podium”, a spus căpitanul CFR-ului, Mario Camora.

Acesta a fost completat de mijlocaşul Laurențiu Rus: ,,În meciul cu Dinamo nu putem să ne prezentăm la fel de mediocru cum am făcut-o în ultimul meci de pe teren propriu. Trebuie să arătăm o altfel de atitudine. Meciurile adevărate sunt cele în care suporterii vin la stadion în număr foarte mare. Gazonul este impecabil, stadionul va fi plin, iar atmosfera frumoasă. Pentru asta te faci fotbalist şi trebuie să te bucuri de aceste lucruri”.

În Gruia sunt aşteptați aproximativ 3000 de suporteri dinamovişti. Pentru ei s-au pus în vânzare 5000 de bilete şi se aşteaptă ca până la ora meciului să se vândă şi restul tichetelor. În schimb, CFR aşteaptă aproximativ 10.000 de ,,alb-vişinii” la stadion.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.