JSport.roJSport.ro

cfr clujJucătorii şi staff-ul CFR Cluj sunt optimişti înainte de finala Cupei României cu Dinamo Bucureşti şi cred că formaţia din Gruia se poate impune pe Naţional Arena, chiar dacă evoluează pe un stadion ce va fi umplut în mare parte de susţinători ai “câinilor roşii”.

“Suntem pregătiţi de finală şi cum am mai spus, nu e nevoie de motivaţie în plus, ar fi o plăcere să câştigi un astfel de trofeu. Nu cred că va fi o surpriză dacă vom obţine Cupa, am demonstrat în campionat că avem valoare, am câştigat multe meciuri, a fost situaţia care a fost (cu depunctarea echipei, n.red.), dar am demonstrat pe teren că merităm să fim acolo sus”, a declarat căpitanul Mario Camora, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Portarul Traian Marc a dezvăluit că formaţia sa a exersat şi loviturile de la 11 metri:

“Suntem pregătiţi pentru orice, este o finală, se poate termina şi în prelungiri şi la penalty-uri, joacă două echipe în formă în acest moment, suntem într-o formă foarte bună, Dinamo la fel, nu va fi o partidă închisă”, a completat Marc.

Ambii jucători şi-au manifestat nemulţumirea faţă de faptul că finala Cupei se va desfăşura în Bucureşti, dar chiar şi aşa speră că echipa proprie să triumfe:

“Nu sunt de acord că se joacă într-o zi de marţi, de la 21.30, la ei acasă. Noi facem 7 ore cu maşina, cine vrea să vină din Cluj la meci pierde două zile de lucru. Cine poate va veni, ceilalţi ştim că sunt alături de noi de la distanţă, important este să câştigăm şi să ne bucurăm împreună de acest trofeu”, a continuat Camora.

“Cine va face mai puţine greşeli va câştiga”

Antrenorul Toni Conceicao, care a mai câştigat alături de CFR Cupa şi Supercupa României, s-a arătat încrezător în forţa de grup a echipei sale:

“În 2009 când am venit la CFR situaţia era diferită, erau jucători de mare calitate, clubul îşi permitea să plătească salarii mari, am câştigat două trofee, am fost aproape de titlu. Sperăm că din nou clubul va ajunge într-un moment mai bun, să iasă din insolvenţă, conssiderăm că avem şi acum jucători calitate şi cine va avea mai multă personalitate se va impune în finala Cupei”, a declarat Conceicao.

Finala Cupei României dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj va avea loc marţi, 17 mai, de la 21.30, pe Naţional Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.