Foto: YouTube / CFR Cluj

CFR Cluj începe cursa finală pentru al patrulea titlu la rând. Prima din cele 10 bătălii este programată mâine, de la ora 18:30, în direct pe Look Sport+. Ardelenii vor evolua împotriva Academicii Clinceni, formație calificată pentru prima dată în play-off.

Feroviarii vin cu moralul bun, după câștigarea Supercupei, însă Edi Iordănescu și-a readus elevii cu picioarele pe pământ. Dacă apărarea stă bine, atacul îi dă adevărate frisoane tehnicianului din Gruia. În trei etape, campioana României a marcat un singur gol și a încasat trei.

”Sunt opt jocuri din șapte în care nu am primit gol. Dacă este ceva ce îmi doresc mai mult este, pe lângă cele trei puncte de care avem mare nevoie, să fim mai eficienți în fața porții, pentru că e al șaselea sau al șaptelea meci de când portarul advers este declarat omul meciului”, a declarat Iordănescu junior la conferința de presă.

CFR este cu ochii și pe confruntarea dintre Botoșani și FCSB. Un pas greșit al roș-albaștrilor, coroborat cu un succes al clujenilor mâine îi poate aduce pe ultimii în fruntea clasamentului.

”FCSB a reușit o serie aproape fără greșeală împotriva Botoșaniului, dar cred că va fi un joc disputat și îmi doresc, fiind implicat direct în luptă, ca Botoșani să facă o figură frumoasă”, a adăugat antrenorul campioanei României.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte