Pentru a treia oară în ultimii patru ani, CFR Cluj a fost eliminată încă din 16-imile Cupei României, după 0-1 cu Politehnica Iași.

Campioana României a repetat scenariul din partidele precedente, ratând o serie de ocazii care puteau schimba soarta jocului. În prima repriză, Nicolae Carnat s-a aflat în poziție ideală, dar șutul său a trecut prin fața porții.

 

După revenirea de la cabine, ”feroviarii” au avut o nouă ocazie, de această dată prin Alexandru Chipciu, dar șutul din lovitură liberă al mijlocașului trecut pe la Anderlecht a nimerit bara.

Dezorganizarea și lipsa preciziei la acțiunile ofensive au fost taxate în cele din urmă de formația lui Daniel Pancu. Andreias Calcan, jucător legitimat în trecut la rivala CFR-ului, Universitatea Cluj, a găsit un culoar ideal pentru șut din afara careului și l-a învins pe Sandomierski cu o torpilă demnă de Premier League.

VIDEO AICI CU GOLUL DIN ACEASTĂ SEARĂ

Trupa lui Dan Petrescu putea egala prin Susic, dar mingea reluată de fundașul bosniac s-a dus puțin peste poarta moldovenilor. Adrian Păun, autor al unor goluri superbe de la distanță în trecut, putea relansa confruntarea din această seară, dar a lovit bara transversală.

Finalul putea fi și mai negru pentru gruparea din Gruia. Calcan a încercat să repete execuția din minutul 64, dar de această dată Sandomierski a fost mai atent și a reușit să evite primirea unui nou gol.

 

0-1 cu Politehnica Iași anunță vremuri tot mai grele la CFR Cluj, care a bifat al patrulea eșec la rând pe teren propriu. Înfrângerea de astăzi a fost, de asemenea, a treia consecutivă în toate competițiile. Joi, de la ora 22:00, ”vișiniii” își joacă ultima șansă la primăvara Europa League, în meciul cu ȚSKA Sofia de pe teren propriu.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte