Foto: captură YouTube / CFR Cluj

Edi Iordănescu poate cuceri al doilea trofeu din cariera de antrenor. Mâine, de la ora 19:00, pe Look Sport+, CFR Cluj se va duela cu FCSB în Supercupa României. Tehnicianul ardelenilor a mai triumfat în această competiție în 2018, la începutul scurtului prim mandat din Gruia.

“Motivul principal pentru care am ales să dau curs ofertei de a mă întoarce a fost tocmai dorința foarte mare de a câștiga trofee”, a declarat Edi Iordănescu.

Întrebat dacă CFR este pregătită și pentru executarea penalty-urilor în cazul egalității după 120 de minute, fiul fostului selecționer al României a afirmat că “trebuie să fim”.

Campioana Ligii 1 va avea absențe importante în meciul de la Ploiești. Itu și Bordeianu s-au infectat cu virusul SARS-COV-2, iar Omrani este accidentat. Lista jucătorilor indisponibili ar putea fi completată de Andrei Burcă. Fundașul a ieșit șifonat după un duel cu Elvir Koljic, în remiza de la Craiova.

“Andrei este transfigurat. Sper să reușim să-l recuperăm. Nu este într-o situație foarte bună”, a spus Iordănescu junior.

Cel mai vechi fotbalist al CFR-ului, Mario Camora, a jucat de patru ori în Supercupa României, dar a câștigat una singură (în 2018).

“Nu este nimic mai frumos în viața unui fotbalist decât să joci un meci cu o Cupă pe masă”, a afirmat căpitanul feroviarilor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte