foto: cfr 1907 cluj-facebook

CFR Cluj a plecat cu cele trei puncte de pe terenul lui FC Voluntari.

Ardelenii au înscris golul victoriei abia în a doua repriză, după un concurs de ocazii la poarta lui Râmniceanu.

Deac a fost primul care i-a dat emoții goalkeeperului din formația gazdă. Pereiraa semnat o nouă ocazie pentru feroviari, dar a fost oprit din drumul spre gol de Armaș. Replica ilfovenilor a venit de la Ion Gheorghe, al cărui șut a fost respinsînsă de Bălgrădean.Prima parte s-a încheiat cu alte două oportunități pentru echipa lui Dan Petrescu, avute de Vojtus și Luis Aurelio. Ultimul l-a prins într-o formă bună pe Râmniceanu, care a respins mingea.

În a doua repriză, CFR a prins mai mult curaj și a înscris golul victoriei, prin tânărul Cătălin Itu, care a primit o centrare de la Pereira. La aceeași fază, Râmniceanu, în tentativa de a intercepta balonul, s-a ciocnit de Vojtus.Scorul a rămas 1-0 până la final și trupa clujeană s-a apropiat la trei puncte de liderul Universitatea Craiova. Dan Petrescu speră acum să aibă cât mai mulți jucători convocați la următoatele acțiuni ale loturilor naționale.

La meci au asistat selecționerul de la seniori Mirel Rădoi, selecționerul de la tineret Adrian Mutuși directorul tehnic al FRF Mihai Stoichiță. Pentru CFR urmează duelul cu Young Boys Berna, din etapa a doua a grupelor Europa League.

Partida e programată joi, în Gruia, de la ora 22:00.

Articol scris de Robert Popa

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte