JSport.roJSport.ro
foto: cfr 1907 cluj

CFR Cluj va juca în această seară returul cu Malmo, din Suedia, după ce a pierdut prima manşă cu 0-1.

După acel meci, ardelenii şi-au schimbat antrenorul principal, iar cel care va încerca să răstoarne eşecul de la Cluj este Antonio Conceicao.

„Am muncit pentru acest meci, am studiat meciul tur, am observat greșelile pe care le-am facut și am încercat să le remediem. Știm că Malmo e o echipă cu multe calități, e o formație foarte organizată, puternică în sectorul median, cu jucători foarte buni. Suntem conștienți că vom întâlni un adversar foarte valoros. În ciuda acestor aspecte, vom face totul pentru a întoarce soarta calificării în favoarea noastră”, a declarat Conceicao.

CFR-ul a ajuns cu două zile înainte de meci în Suedia, toată lumea fiind optimistă că rezultatul şi calificarea pot fi întoarse.

“Se simte atmosfera de meci mare. Şi m-am bucurat că aseară vreo 3 jucători importanţi au venit la mine şi mi-au spus că ne calificăm. Am încredere că vom juca mult mai bine şi am încredere că Toni Conceicao o să facă în aşa fel echipa încât să ne calificăm. Va fi greu, dar nu imposibil. Mizez pe spiritul de echipă. Cred în coeziune între antrenor şi jucători. Noi tot timpul am obţinut performanţe, bazându-ne pe spiritul de echipă”, a spus şi directorul general al clujenilor, Iuliu Mureşan, conform digisport.ro.

Meciul dintre Malmo şi CFR Cluj va fi diseară, de la ora 20:15.

UPDATE

Până astăzi la prânz, peste 17.000 de suedezi şi-au cumpărat bilet la meciul de diseară. Capacitatea arenei din Malmo este de 22.500 de locuri, organizatorii aşteptând aproximativ 20.000 de spectatori.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.