JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a jucat, vineri după-amiază, primul meci oficial după o pauză de 15 zile. Elevii lui Călin Budişan au câştigat categoric joc cu AS Viile Dejului, 5-1, disputat în etapa a 20-a a Ligii a IV-a.

Partida din Floreşti a fost controlată autoritar de către gazde, care au marcat două goluri până la pauză, jocul din repriza secundă mulţumindu-l şi pe antrenorul floreştenilor.

Cele două goluri ale lui Dîrjan, plus reuşitele lui Corpodean, Roman şi Lăcătuş au consolidat poziţia a patra în clasament pentru floreşteni, Viile Dejului, pentru care a marcat Petrean, urmând să încheie pe locul 11 această etapă.

„A fost un joc bun al echipei mele, contra unei formaţii luptătoare, dar modestă ca valoare fotbalistică. Am condus cu 2-0 la pauză, însă am fost puţin nemulţumit de jocul de pase, exprimarea parcă a lăsat un pic de dorit, dar a doua repriză a fost net în avantajul nostru şi pe teren, şi ca scor. Echipa eu zic că e în ascensiune, ca şi formă, ca şi exprimare, ca omogenitate, ceea ce e îmbucurător. Obiectivul este să câştigăm toate jocurile până la final, inclusiv cu Universitatea Cluj sperăm să nu pierdem toate punctele”, a declarat antrenorul Floreştiului, Călin Budişan.

“A fost un meci cu foarte multe greşeli individuale, echipa a fost obosită. Am avut, însă, mulţi titulari absenţi şi asta s-a văzut. Îi felicit pe adversari, în schimb, au făcut un meci bun şi s-a văzut că şi-au dorit mai mult victoria. Noi trebuie să ţinem capul sus şi să jucăm toate meciurile de acasă aşa cum am făcut-o împotriva Olimpiei Gherla”, ne-a spus şi preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, echipa sa nereuşind să mai repete evoluţiile bune de la ultimele partide.

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Truşcă
Cîmpean
Frătean
Turcu
Ciotlăuş
Rafa
Părăvan
Vasilaş
Dîrjan

Au mai intrat: Roman, Lăcătuş, Toader, Nuţ. Antrenor: Călin Budişan

AS Viile Dejului

Ruţă
Tarţa
Popan
Bota
Banias
Trif
Mureşan
Popa
Radu P.
Nemeti
Fl. Vasile

Au mai intrat: Petrean şi Groza. Antrenor: Sabin Coc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.