JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câștigat duminică trofeul Ligii I, unicul gol al meciului cu Viitorul Constanța fiind marcat de Djokovic, din postura de rezervă.

Pentru Dan Petrescu acesta a fost al 500-lea meci din cariera de antrenor, iar căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a primit premiul special din partea suporterilor la finalul jocului.

„E o victorie frumoasă pentru toți după un an de muncă. Ne bucurăm și merităm această victorie. CFR mi-a dat tot ce am în cariera mea internațională de fotbalist și am rămas alături de echipă în momentele grele. Azi am primit un premiu special pentru mine și pentru familia mea, care este un suport foarte important pentru mine. Dan Petrescu a construit o echipă aproape de la zero și vrem să mergem mai departe cu el. Dacă are o ofertă și e mai bine pentru el și pentru familia lui, atunci îi urez multă baftă și îi mulțumesc pentru relația noastră. Chiar dacă primesc o ofertă bună, nu plec de la CFR. Vreau să rămân aici cât mai mult timp și a fost un moment când am acceptat o reducere salarială la CFR și am primit o ofertă din altă parte, unde banii erau de două ori mai mulți ca la CFR și nu am plecat”, a declarat Mario Camora.

Ciprian Deac a spus că a fost o săptămână grea pentru ei și au meritat să câștige pentru că CFR a fost echipa cea mai constantă din acest sezon competițional. Clujeanul a mai spus că vrea să continue sub comanda lui Dan Petrescu și nu se gândește la ziua retragerii de pe gazon.

,,Ținând cont de încărcătura meciului a fost o săptămână grea. E un sentiment plăcut să fii campion și te gândești că după un an de muncă s-au văzut roadele. Am meritat să câștigăm pentru că am fost echipa cea mai constantă. Suntem o echipă care muncește foarte mult, cu jucători serioși și, cred că de aceea am câștigat. Dan Petrescu e un antrenor diabolic, care pregătește meciurile foarte bine și mi-ar plăcea să lucrez în continuare cu dânsul. O să vă săturați de mine cât mai joc fotbal. Am un organism care mă ajută și nu mă gândesc la ziua când va trebui să îmi pun ghetele în cui. Sincer, dacă eram mașină nu mă mai cumpăra nimeni cu atâția kilometri. Poți să alergi 20 de kilometri dacă nu sunt cu folos”, a spus Deac.

Conform spuselor lui Iuliu Mureșan la matinalul de la DigiSport, clujenii vor efectua două cantonamente după revenirea din vacanță: unul în Brașov, iar celălalt în Polonia, unde au stabilite câteva partide amicale.

„Sunt fericit deoarece peste tot pe unde merg câștig trofee. Sunt norocos” – George Țucudean, atacant CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.