JSport.roJSport.ro

Prima ediţie a Sports Festival a fost cu noroc pentru organizatori, care au anunţat că peste 20.000 de oameni s-au înscris la competiţiile existente în cele patru zile de festival.

De asemenea, la capul de afiş al evenimentului, meciul Generaţiei de Aur cu Barcelona au asistat exact 25.630 de persoane.

Organizatorii deja se gândesc la ce vor face anul viitor. În 2019, aceștia anunță că vor fi mult mai multe lucruri inedite la evenimentul de la Cluj.

 “Scopul principal, acela de a aduce oamenii să facă mișcare, a fost atins în 2018. Lucrăm deja la ideile pentru anul viitor. Vom avea mai mult meciuri demonstrative, nu vrem doar două sporturi. Estimăm cel puțin 3-4 partide demonstrative de calibru. Evenimentul din 2019 va fi cel puțin la fel de bun ca cel din acest an, vom avea un număr de sporturi cel puțin egal cu ce a fost acum și cu siguranță mai multe gale demonstrative”, a spus Mirel Alexa, directorul Sports Festival.

Timp de patru zile, Clujul a respirat doar sport. Mii de oameni au luat startul competițiilor de la Sports Festival, iar alte zeci de mii au participat din postura de spectatori la cele două gale demonstrative.

“A fost o ediție extraordinară, mult lume prezentă, ne-a făcut o deosebită plăcere și onoare să avem un public minunat. Ne-au venit rezultatele oficiale, au fost 25,630 persoane la meciul anului, așa cum ne place să numim partida dintre “Generația de Aur” și „Legendele Barcelonei”. Prima ediție a “Sports Festival”  a fost sută la sută un succes, am avut 21 de sporturi, peste 20.000 de oameni ne-au trecut pragul și s-au înscris la competițiile de amatori și semiprofesioniști, au fost și mulți copii, care s-au întrecut în concursurile noastre. Clujul a fost capitala sportului românesc și credem că merită cu prisosință acest titlu”, a mai spus directorul Sports Festival.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.