JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat toate cele cinci meciuri amicale pe care le-a disputat în cele două săptămâni petrecute în Cipru.

Ardelenii au marcat 11 goluri şi au primit doar trei, Bud şi colegii săi sperând să aibă acelaşi parcurs şi în cele cinci meciuri oficiale rămase din sezonul regulat. Primul dintre ele va fi săptămâna viitoare, în 5 februarie urmând ca CFR-ul să primească vizita Stelei.

O victorie a clujenilor va însemna un pas important către play-off, principalul obiectiv al clujenilor. „Suntem pregătiţi pentru Steaua, dar vom fi şi mai pregătiţi peste 10 zile”, a spus Vasile Miriuţă, la Dolce Sport, după victoria din amicalul contra Koronei Kielce.

Antrenorul clujenilor şi-a prelungit contractul cu echipa feroviară până în vara lui 2018, sperând s-o ducă în cupele europene la sfârşitul următorului sezon, în cazul în care ardelenii vor ieşi din insolvenţă până în luna mai a acestui an.

CFR Cluj a făcut două transferuri în pauza competiţională, Ciprian Deac şi Claudiu Bumba, moldoveanul testat în cantonamentul din Cipru, Ion Cărăruş, nereuşind să-l convingă pe Miriuţă. Meciul cu Steaua din Gruia va avea loc în 5 februarie, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.