JSport.roJSport.ro

Etapa preliminară a Ligii Elitelor s-a încheiat în weekend, iar cinci echipe clujene au obţinut calificarea în sezonul regulat.

Singura absenţă importantă este cea a Universităţii Cluj la U17, care a ratat pentru un singur punct accederea printre cele mai bune echipe din ţară la această categorie.

În competiţia rezervată jucătorilor sub 17 ani se vor lupta pentru semifinale Ardealul şi CFR Cluj, care se vor întâlni în meci direct chiar în etapa a doua, în Someşeni. UTA Arad, Miercurea Ciuc şi Universitatea Craiova sunt adversarele de marcă pe care cele două formaţii clujene le vor întâlni la U17.

În schimb, Clujul este reprezentat la U19 şi de Universitatea, pe lângă Ardealul şi CFR, formaţia lui Călin Sălăgean jucând ultima oară în această competiţie cu Olimpiu Moruţan drept căpitan. Primul derby local va fi şi aici între Ardealul şi CFR, în etapa a doua, după care „U” şi Ardealul se vor întâlni în etapa a cincea. Derby-ul dintre CFR şi „U” Cluj va fi în runda a şasea, UTA, Miercurea Ciuc şi Universitatea Craiova părând să fie şi la U19 principalele rivale ale formaţiilor clujene.

AICI aveţi detalii despre programul Ligii Elitelor la cele două categorii de vârstă, sezonul regulat urmând să înceapă sâmbătă. Ardealul îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la baza „Victoria” din Someşeni, CFR-ul va juca acasă pe stadionul CMC, în timp ce „U” va fi gazdă pe „Clujana”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.