JSport.roJSport.ro

Zvonurile care l-au dat pe Ciprian Deac la FCSB din vară par să se fi transformat în realitate în această dimineaţă, finanţatorul bucureştenilor, Gigi Becali, anunţând că a bătut palma cu actualul mijlocaş al CFR-ului.

Astfel, lui Deac îi va fi activată una dintre clauzele contractuale de la CFR, prin care jucătorul poate pleca în cazul în care va primi o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, Becali anunţând astăzi transferul.

„Am bătut palma cu el, am vorbit cu Deac de mai multe ori, e jucătorul Stelei. Contractul e făcut, trebuie să iau transferul de la administratorul judiciar, doar după 1 iunie se poate face. Am vrut să îl luam de acum, să vedem, încercăm, altfel de la 1 iunie. Deac şi cu Junior Morais sunt jucătorii noştri”, a spus patronul FCSB, la Sport.ro.

Pe de altă parte, antrenorul Vasile Miriuţă, care şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj, pare resemnat că îşi va pierde jucătorul din vară, până atunci fiind bucuros că se mai poate baza pe el.

„Deac este un profesionist desăvârșit și în vestiar, în sala de forță, e un lider, va trata serios meciurile până în vară, după aceea nu știu ce va mai fi. Nu am ce să îi reproșez, când văd cum se pregătește, ce mentalitate, dacă dorește să plece o poate face, el decide. Din câte știu mai are contract doi ani, dar are niște clauze mai speciale despre care nu știu, atâta timp cât e aici el își face treaba”, a comentat antrenorul clujenilor, la Digisport.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în această iarnă, după ce şi-a încheiat conturile cu Tobol, în Kazahstan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.