JSport.roJSport.ro

13681928_1150712878324508_2065289842_oJucătorii echipei CFR Cluj au efectuat, vineri dimineaţă, ultimul antrenament înaintea meciului cu FC Botoşani, programat mâine seară, în etapa a doua a Ligii I.

Camora şi colegii săi au avut parte de o vizită surpriză, însă, chiar înaintea şedinţei de pregătire, Ciprian Deac făcându-şi apariţia la stadion. Fostul jucător al CFR-ului l-a anunţat de ieri pe Vasile Miriuţă că doreşte să vină în Gruia, chiar dacă numai pentru o zi, antrenorul CFR-ului glumind şi spunând că a fost surprins de vestimentaţia pe care Deac o avea. În acelaşi timp, Miriuţă nu a ascuns faptul că şi-ar dori ca fostul său jucător să se întoarcă la CFR.

„Când l-am văzut cum arată şi cum e îmbrăcat, am crezut că e model. A venit să-şi vadă foştii colegi, e oricând bine primit aici. M-a anunţat ieri că doreşte să vină. Ciprian e un jucător foarte bun, la cine nu i-ar plăcea să-l aibă în echipă? A făcut un sezon extraordinar când am fost eu antrenor la CFR prima oară, am spus că merita convocat la Naţională, însă problema lui este că s-a născut la Cluj şi nu în altă parte”, a spus Vasile Miriuţă despre jucătorul care se află acum sub contract cu echipa Tobol Kostanay, din Kazahstan.

Ciprian Deac a evoluat în două perioade diferite la CFR Cluj, acesta părăsind ultima oară echipa din Gruia în urmă cu un an, pentru a semna cu FK Aktobe, în Kazahstan. Acolo nu a rezistat decât şase luni însă, din ianuarie trecând la Tobol.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.