JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a obţinut aseară, 20 august, a şasea victorie consecutivă în doar şapte etape disputate până acum în Liga I. În Gruia a venit FC Voluntari, deţinătoarea Cupei şi a Supercupei României, care a pierdut meciul cu liderul clasamentului, scor 0-2.

Tehnicianul din Gruia, Dan Petrescu, este de părere că scorul 2-0 este periculos deoarece echipa adversă oricând poate să schimbe tabela, dar este mulţumit că elevii săi au rămas concentraţi şi au ţinut de scor.

,,La 1-0 au scăpat singuri cu portarul şi Vâtcă a scos-o. Dacă marcau era alt meci. Noi am început bine, iar în afară de ocazia lui Voduţ în prima repriză nu au avut nimic. Cred că la pauză putea să fie 3/4-0 şi eram mult mai liniştiţi. În opinia mea cel mai periculos scor în fotbal este 2-0 şi dacă nu eşti concentrat şi primeşti un gol se schimbă total meciul. În cariera mea am câştigat multe meciuri de la 0-2, dar am şi pierdut. Era foarte important ca în repriza a doua să rămânem concentraţi şi am reuşit. Puteam să înscriem şi al treilea gol, în repriza a doua, chiar dacă nu am jucat aşa bine”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă aferentă jocului.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a fost vizibil supărat de atitudinea arătată pe teren de către elevii săi şi speră ca într-o zi să se răzbune pe CFR şi să câştige.

,,Istoria meciului s-a scris în prima repriză când am făcut invers faţă de ceea ce am pregătit la antrenament. Ştiam unde sunt periculoşi, ştiam ce probleme pot pune dacă noi facem greşeli, iar noi am fpcut şi ei au profitat. La 1-0 am ratat o ocazie mare. Mă deranjează mai mult atitudinea pe care am avut-o decât rezultatul. În acest moment CFR este cea mai puternică echipă a campionatului. Au cel mai bun antrenor, au un lot numeros, au jucători profesionişti şi e meritul lor. Îl felicit pe Dan Petrescu. Am coşmar cu această echipă, dar va veni şi ziua când mă voi răzbuna cu vârf şi îndesat. E foarte dureroasă înfrângerea din această seară pentru mine şi sper ca băieţii mei să înţeleagă că fotbalul fără muncă, disciplină şi spirit de sacrificiu te pedepseşte rău de tot”, a spus antrenorul Voluntariului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.