JSport.roJSport.ro
Cluj Arena, ilustrat in Marca
Cluj Arena, ilustrat in Marca

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că meciul România-Spania va avea loc pe Cluj Arena, iar acest lucru a făcut subiectul unui articol şi în cel mai important cotidian spaniol de sport, Marca.

Jurnaliştii iberici au ilustrat textul şi cu o fotografie aeriană care prezintă stadionul de la Cluj, aceştia menţionând că „o problemă cu acoperişul retractabil de pe Arena Naţională, obiectiv în care s-au investit 500 de milioane de euro, i-a făcut pe pompieri să închidă cel mai mare stadion al ţării”. Chiar dacă suma avansată în Marca este dublă faţă de cea reală, jurnaliştii iberici au amintit, pe de altă parte, o declaraţie a selecţionerului Anghel Iordănescu, care ar fi spus că e o ruşine ca acest meci să nu se joace la Bucureşti.

„În aceste condiţii, au fost demarate lucrările pentru recondiţionarea Cluj Arena, un alt stadion modern, dar mai mic, care prezintă deficienţe notabile la terenul de joc. Încă de la finalul săptămânii trecute a început o muncă intensă pentru ca terenul să fie în stare bună până în 27 martie”, mai notează Marca, jurnaliştii spanioli amintind şi că meciul cu Lituania s-ar putea disputa pe un alt stadion, pentru a fi protejat cât mai bine gazonul în perspectiva meciului cu naţionala iberică.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.