JSport.roJSport.ro

img_8532CFR Cluj a urcat pe locul cinci în clasament după victoria cu FC Botoşani, venită în minutul 89, un succes care a dus la o egalitate de puncte perfectă între trei formaţii, care se bat pe ultimele două locuri ce asigură prezenţa în play-off.

Clujenii stau cel mai bine deocamdată, iar în aceste două săptămâni de pauză vor pregăti ultimele şase meciuri din acest an, obiectivul fiind menţinerea poziţiei din clasament. Victoria venită târziu cu Botoşaniul a fost sărbătorită din plin de către clujeni, inclusiv antrenorul Vasile Miriuţă bucurându-se peste măsură.

„Sunt obosit, dar şi foarte bucuros în acelaşi timp. Sunt trei puncte meritate după aspectul jocului, mai ales în a doua repriză şi e bine că intrăm în aceste două săptămâni de pauză pe loc de play-off. E foarte important că suntem acolo şi, chiar dacă nu am făcut o partidă foarte bună cu Botoşaniul, suntem unde merităm să fim. Am muncit mult, am recuperat cele şase puncte şi trebuie să ne menţinem acolo. Parcă e mai frumoasă victoria aşa, pe final, pentru că adversarul nu mai are timp să marcheze”, a spus Miriuţă, după al optulea succes al echipei sale din acest campionat.

CFR Cluj va juca un amical cu Gaz Metan Mediaş la finalul acestei săptămâni, pe terenul echipei lui Cristi Pustai, după care va pregăti derby-ul cu Dinamo, programat luni, 21 noiembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.