JSport.roJSport.ro

Romania-Spania-164Naţionala României va fi susţinută şi de peste 250 de suporteri din Cluj la Campionatul European din Franţa, care va începe vineri.

Potrivit unor statistici prezentate de DPD România, fanii din Cluj ai Naţionalei sunt pe locul doi în topul celor mai numeroşi suporteri din ţară care vor merge la Euro, dar la o distanţă mare de cei din Bucureşti în acest clasament. În România s-au vândut aproape 3.260 de bilete pentru Campionatul European, jumătate din tichete fiind cumpărate, însă, doar de fanii din Capitală. Cu 8% din total, adică aproximativ 260 de suporteri, Clujul ocupă locul doi în acest top, completat de Timişoara, Iaşi şi Braşov.

Ca o comparaţie, în Ungaria, ţară calificată după o absenţă îndelungată la un Campionat European, au fost vândute aproximativ 10.000 de bilete, de trei ori mai multe decât în România. Totuşi, având în vedere şi numărul mare de români care lucrează în Franţa şi în alte ţări din Europa, este de aşteptat ca „tricolorii” să fie susţinuţi de peste 5.000 de suporteri la fiecare joc.

Euro 2016 va începe vineri, la ora 22:00, Franţa – România urmând să fie chiar meciul de deschidere.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.