JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Aron Jakab

Cel mai important turneu al iernii rezervat copiilor, Enjoy Sport’s Winter Cup de la Braşov, a fost dominat de către echipele clujene.

În weekend s-au disputat meciuri la trei categorii de vârstă, 2008, 2010 şi 2011, iar formaţiile clujene au câştigat două dintre ele, iar la cealaltă au încheiat pe locul doi.

Academia “U” Cluj Luceafărul şi Sporting Cluj au fost performerele weekendului, echipele pregătite de Cosmin Crăciun, respectiv Andrei Siecoban, bifând şapte victorii din şapte meciuri.

La grupa 2008, „luceferii” au marcat 52 de goluri pe durata turneului, în finală trecând cu 5-3 de Juniorul Braşov. Luceafărul a mai avut o echipă participantă la competiţie, care a obţinut locul nouă după un meci decisiv jucat chiar împotriva Universităţii Cluj, 3-2.

foto: facebook/Sporting Cluj

La grupa 2011, Sporting a înscris 31 de goluri în cele şapte meciuri, micii jucători trecând pe drum şi de cele două echipe ale Luceafărului. Sporting s-a impus cu 2-1 în finala jucată cu Sport Team Giurgiu, iar locul trei i-a revenit Academiei Luceafărul, 1-0 cu Forex Braşov.

Luceafărul a cunoscut şi norocul, dar şi ghinionul la turneul braşovean mai ales prin grupa 2010. După un parcurs perfect până în semifinale, „luceferii” au întâlnt-o acolo pe Real Junior Vaslui de care a trecut cu 2-1, dar numai după loviturile de la şapte metri. Norocul de acolo s-a întors chiar în finală, pe care micii clujeni au pierdut-o la penalty-uri, 3-4 cu Juniorul Aiud, şi au încheiat competiţia pe locul doi.

“U” Cluj Luceafărul a dat golgheterul turneului la grupa 2008, Andrei Ciortea, în timp ce Iulian Moldovan a fost desemnat cel mai bun jucător. De asemenea, vicecampioana de la grupa 2010 l-a avut pe Ştefan Miszti cel mai bun marcator al turneului.

Sporting, în schimb, l-a avut pe golgheterul la grupa 2011, Dragoş Bangau, în timp ce George Grosan a fost jucătorul finalei.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Tot la sfârșitul săptămânii și tot la Brașov a fost și turneul rezervat grupei 2003 la care CFR Cluj, grupa 2003, antrenor Alin Adrian Cazan s-a clasat pe locul 2 după o finala împotriva celor de la LPS Vaslui, campioana si anul trecut, pierduta la penalty-uri.
    Au fost 7 jocuri cu 5 victorii un egal și o înfrângere, 20 de goluri marcate și doar 3 primite.
    Felicitări tuturor echipelor clujene pentru aceste rezultate deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.