JSport.roJSport.ro

România U21 va juca, vineri seară, cel mai important meci din ultimii 20 de ani.

Trupa lui Mirel Rădoi va întâlni Ţara Galilor, la Cluj-Napoca, într-un joc care ar putea consemna, în proporţie de 99%, calificarea „tricolorilor” la un Campionat European.

Ianis Hagi şi colegii săi ar putea fi susţinuţi de peste 10.000 de spectatori pe stadionul din Gruia, iar acest lucru ar însemna un nou record de asistenţă pentru naţionala de tineret la un meci jucat pe teren propriu.

Deocamdată, pe primul loc în acest clasament se află arena din Caracal, acolo unde, în 2006, „tricolorii” mici au învins Macedonia cu 5-1 în faţa a 10.000 de fani. Până acum, peste 8.000 de bilete au fost cumpărate pentru meciul de vineri seară din Gruia, acestea având un preţ unic de 10 lei şi putând fi achiziţionate atât de la casele de bilete ale stadionului, cât şi online, de pe bilete.frf.ro şi bilete.ro.

„Cred că, în proporţie de 95%, vom fi calificaţi dacă batem mâine. Mai avem nevoie de un punct cu Liechtenstein, iar dacă nu îl vom putea obţine nu cred că merităm să fim la Euro. Mai avem două finale, prima este mâine şi sper ca lumea să aibă doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor după acest meci. Băieții sunt pregătiți să sufere, știu la ce să se aștepte. Este important ca la final să ne putem uita unii în ochii celorlalți și să spunem că am lăsat totul pe teren”, a spus selecţionerul Mirel Rădoi.

Meciul România-Ţara Galilor va începe la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.