JSport.roJSport.ro
foto: CFR Cluj-facebook

CFR Cluj va juca în această seară, de la ora 20:00, primul meci oficial din 2019.

Adversarul feroviarilor va fi FC Hermannstadt, pregătit de Vasile Miriuţă, iar o victorie este obligatorie pentru ca alb-vişiniii să aibă în continuare cel puţin şase puncte avantaj în clasament.

Fără vreun transfer în această iarnă, antrenorul Antonio Conceicao a recunoscut că ar fi vrut măcar doi jucători noi, dar speră ca acum să nu mai plece niciunul. Alex Ioniţă ar fi dorit de Universitatea Craiova.

„Eu am vrut doi-trei jucători să luăm, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru. În acest moment nu avem un lot foarte numeros. Dacă mai pleacă unii putem avea probleme. Puteţi vedea şi pentru meciul următor că avem destule probleme la mijlocul terenului”, a spus Conceicao, înaintea partidei cu Hermannstadt.

Meciul de diseară va începe la ora 20:00, iar CFR-ul va şti dacă va trebui să câştige pentru a reface diferenţa de şase puncte faţă de FCSB sau pentru a o mări. „Întâlnim o echipă foarte bine organizată. Am urmărit ultimele lor jocuri şi au demonstrat asta şi atunci. Sper ca echipa mea să joace inteligent şi să nu facem greşeli”,  mai spus antrenorul portughez.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.