JSport.roJSport.ro
foto: cfr1907.ro

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 la Erevan şi e ca şi calificată în play-off-ul Europa League.

Antrenorul Antonio Conceicao s-a temut de acest meci şi a spus despre Alashkert că e o echipă foarte puternică, iar acum nu se consideră deloc calificat mai departe, în ciuda avantajului luat în tur.

„Suntem fericiți că am reușit să câștigăm meciul. Am avut câteva momente bune. Echipa s-a concentrat și a jucat așa cum i-am cerut. Trebuie să fim realiști și concentrați, chiar pragmatici, la meciul retur. Este un joc eliminatoriu și în acest fel putem trece de acest adversar. Și să mergem mai departe. Nu putem să stăm liniștiți pentru că am câștigat cu 2-0 în prima manșă. Sunt convins că armenii vor fi mult mai motivați săptămâna viitoare și vor încerca să întoarcă rezultatul”, a declarat antrenorul CFR-ului.

Antonio Conceicao vede ca pe nişte finale meciurile din aceste tururi preliminare, pe care le consideră mai importante decât cele din grupele europene.

„Diferența majoră este că acum, jucând tururi preliminare, percepem aceste meciuri ca pe niște finale. Motivația este și mai mare. Pentru că dacă învingi, mergi mai departe. Dacă nu, ieși afară. Trebuie înțeleasă și presiunea pozitivă, după ce s-a luat titlul în sezonul trecut. Este și asta o motivație suplimentară. Pentru că jucătorii trebuie să demonstreze că au valoarea pe care o impune titlul de campioană”, a mai spus Conceicao.

CFR ar putea juca împotriva celor de la Dudelange în play-off, luxemburghezii producând surpriza şi câştigând, 2-1, pe terenul Legiei.

„Nu am văzut jocul, dar, într-adevăr, este o surpriză. Însă trebuie să ținem cont de experiența celor două echipe. Se întâmplă astfel de rezultate, pentru că o echipă poate să prindă o zi mai bună și o formă mai bună”, a comentat portughezul.

CFR Cluj a mai anunţat un transfer vineri dimineaţa. George Ganea, (19 ani), fiul fostului atacant Ionel Ganea, a semnat cu echipa din Gruia, dar cel mai probabil acesta va fi folosit pentru început la echipa a doua a clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.